varför ska vi ha dom för? vad gör dom för någon nytta? förutom att få oss skratta och le och känna oss som någon med ett liv?

vissa killar är som ruttna frukter, äckliga och omotbjudande.

vissa killar är som ett extremt svårt puzzel, helt omöjliga att komma på
hur man ska klara av.

...vissa killar är som bilar, roliga ett tag men dom nya lockar mer.

vissa killar är som en vacker sommardag, ärliga att ha ett tag men tar
slut till sist.

vissa killar.. a...


19 Juli

tja, lite nattuppdatering är alltid lika nice!
idag sov jag till halv 4 tror jag att det var, skönt att få sova ut lite. iförrgår blev det inte så mkt sömn men det är väll så när det är fest. juste vi hade en liten fest som skulle ha varit förra helgen när jag fyllde men vi flyttade den pga av olika anledningar men vafan de var lika nice denna helg! nu har jag snart bott hos pauline i en månad. vi satt och diskuterade förut idag att vi inte har bråkat på en månad när vi ändå har varit med varandra 24x7 liksom. det är vi väldigt stolta över och eftersom både jag och pauline är singlar så igår bestämde vi oss att vi skulle bli tsm. så det 18 juli 2010 blev vi tsm. (y)
det gillar vi!
och idag har jag kommit fram till att jag måste skaffat ett jobb eller något för jag klara inte av att inte har pengar defentivit när man är i ett stort behov av färgning/klippning och shopping av skor och kläder, så det måste jag fixa på ett eller ett annat sätt men hur ska det gå till..  hm.. det kommer jag att berätta när jag kommer på det själv haha! 

jag har inte så mkt mer att skriva nu men jag tror nog att jag kommer på något lite senare för just nu verkar det som om det kommer bli en sen natt

puss /  angelicalmrin


14 Juli

nu är det sex and the city avsnitt "covergirl" och jag kan inte sluta titta för det är verkligen ett ett inslag it mitt liv och jag menar inte bara avsnittet utan hela allt ihop.
jag undrar en sak och vart är alla bra killar och det är det jag behöver just nu att hitta en kille som verkligen visar att jag finns och inte har flickvän eller ett efter hängsett x. 


nu har jag inte så mkt mer att skriva förutom att jag har ett nytt objektiv till min kamera 70x300 och det är nice, bilder kommer snart!
skriver mer snart!
angelicalmrin

12 Juli

Hej nu sitter jag här och kollar på sex and the city med pauline,  jag vet inte riktigt vad jag ska säga om serien och filmen men vafan det är rena sanningen som tjejer verkligen går igenom och det känns lite konstig att se hur någon verkligen har snappat upp hur kvinnors vardag ser ut och känns som.
jag tror alla har en "big" i sitt liv och jag vet exakt vem min är men vem vill egentligen ha en "big" i sitt liv.verkligen inte jag iaf.

ja nu vet jag itne vad jag ska skriva mer än att jag ska fortsätta kolla ..
bye!

RSS 2.0